Things we want to share about guitars, accessories and more

Feedback från lycklig gitarrist

Julhälsningar från lycklig kund 

 För rätt många år sen nu, när ni fortfarande hade lokalen på Renstiernas, köpte jag en theTool gitarr, en stålsträngad Western-modell (tror jag det är), sunburst.
 
Då var gitarrspelet ganska ringrostigt, och inte särskilt bra. Fingertopparna rätt så mjuka och spelvägarna ytterst begränsade, helt enkelt.
 
I dag har gitarren fått en helt annan plats i min tillvaro. Jag har utvecklats för mig oväntat mycket som gitarrist, till och med gett mig på en del Pat Metheny-låtar (kanske inte de mest avancerade...). På riktigt bra blir jag nog aldrig, men med åren har jag insett att det handlar om att kunna göra de ljud man får resonans med, och att se vägar framåt för att utvecklas. Det räcker. Vill inte låta för högtravande nu, men skulle säga att gitarrspelet lett in mig på en musikalisk väg som ibland känns närmast spirituell.
 
Och min Tool-gitarr, som jag köpte från er, är i mitten av allt det.
 

Så jag vill bara med de här raderna säga TACK! 

Share this
Older Post Newer Post